Llums de nadal

La magia
de la il-luminació festiva

L’encès dels llums de Nadal és un dels moments més esperats i festius de l’any. Amb ell, comença una època especial plena d’alegria i d’il·lusió. I és que, quan s’encenen els llums, comença el Nadal.

L’inici de Ximenez Iluminación fou precisament la il·luminació nadalenca. Els seus treballs d’il·luminació s’anaren estenent per tota la geografia espanyola al llarg dels anys, fins a aconseguir ser l’empresa líder que és avui. Amb més de 75 anys a l’esquena, Ximenez Iluminación atresora molts dels projectes d’il·luminació nadalenca més importants del nostre país. I és per això que les principals capitals i les majors ciutats espanyoles confien en nosaltres des de fa anys per il·luminar els seus carrers quan arriba el Nadal.

LUCES DE NAVIDAD

Alguns dels nostres treballs
més destacats

Luces de Navidad

Madrid

La capital espanyola confia en nosaltres des dels anys 70 per portar als seus carrers la màgia de Nadal a través de la il·luminació. Dissenys únics, llampants i exclusius per fer de Madrid una de les ciutats de referència per gaudir dels llums de Nadal.

Vigo

Quan parlem de Nadal, parlem de Vigo. La ciutat gallega ha apostat per Ximenez Iluminación per convertir-se en referent de la il·luminació nadalenca del país i en un dels seus majors atractius turístics.

Luces de Navidad

Málaga

Màlaga i el seu carrer Larios és una de les naus capitanes de Ximenez Iluminación per Nadal. Alguns dels majors projectes d’il·luminació nadalenca de la companyia han tingut lloc els darrers anys a la ciutat andalusa.

Barcelona

Quan arriba el Nadal, Barcelona s’omple de color per donar la benvinguda a l’època festiva. Amb dissenys innovadors i exclusius, Ximenez Iluminación aconsegueix omplir la ciutat comtal amb la seva llum cada any.

Notícies

Segueix l'actualitat de Ximenez Iluminación

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 16 octubre 2023
Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa […]

Continuar llegint 13 agost 2023
Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de […]

Continuar llegint 7 agost 2023
Llegir totes les notícies