Qui som

Els llums de Nadal
que decoren tot el planeta

Ximenez Iluminación és una empresa d’il·luminació decorativa i artística dedicada a la instal·lació de motius i grans estructures lluminoses a les principals ciutats i capitals del país. Amb més de 75 anys d’història, és l’empresa d’il·luminació decorativa líder del sector.

Gràcies a l’expansió internacional que ha assolit la seva matriu Ximenez Group en la darrera dècada, la marca ha aconseguit estar present en més de 50 països de tot el món i en els cinc continents i portar el nom de Ximenez i la seva il·luminació fins al darrer racó del planeta.

Quiénes somos

Des de Puente Genil, al cor d’Andalusia, creem els projectes més importants d’il·luminació de les principals capitals i de les majors ciutats del país. Quan arriba el Nadal, més de dos-cents punts d’Espanya s’encenen amb els llums de Ximenez Iluminación. Vigo, Madrid, Barcelona, Màlaga o Valladolid són alguns dels nostres treballs més representatius en el país.

Les fires i els nadals són un important reclam turístic per a qualsevol ciutat i atreuen cada any a milions de visitants. Els nostres projectes d’il·luminació decorativa i artística són un element clau com a part de l’essència i l’atractiu de les seves festes, així com promotor del turisme i la seva imatge.

Qui som?

Molt més que
il·luminació

Famosa pels seus projectes d’il·luminació nadalenca, Ximenez es troba present a tot el territori nacional, essent responsable dels llums de Nadal de les principals capitals espanyoles, així com de la il·luminació de les fires més importants d’Andalusia i de nombroses festes populars i festivitats de la resta del mapa.

Amb la seva seu principal ubicada a Puente Genil, Ximenez Iluminación compta amb delegacions repartides per tot el mapa, gràcies a les quals ofereix serveis integrals i projectes d’il·luminació decorativa i artística a qualsevol punt d’Espanya.

Ximenez és l'empresa responsable de les llums de Nadal de les principals capitals

Quiénes somos

Amb seus a Catalunya, Alacant o Màlaga, el Grupo Ximenez té integrada una gran capacitat logística que la converteix en l’empresa líder del sector i l’única capaç d’oferir “projectes a mida”, instal·lacions d’il·luminació i un servei totalment personalitzat als seus clients amb mitjans propis.

Ximenez Iluminación compta a més amb representació comercial a tota Espanya. A més, gràcies a la coordinació amb la resta de filials de Ximenez Group, Ximenez Iluminación disposa de capacitat per a prestar un servei integral a tot el país i per a tota classe de projectes i instal·lacions d’il·luminació decorativa.

Quiénes somos

Notícies

Segueix l'actualitat de Ximenez Iluminación

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 16 octubre 2023
Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa […]

Continuar llegint 13 agost 2023
Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de […]

Continuar llegint 7 agost 2023
Llegir totes les notícies