Notícies

Actualitat

Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

7 agost 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de dos arcs i tres torres de colors, aquesta estructura també proporcionarà una decoració significativa durant el dia per al recinte ferial, fent un homenatge a les fires del segle passat. A més, estarà adornada amb dos grans escuts il·luminats del municipi de Puente Genil, que ocuparan la zona central dels arcs.

El recinte ferial comptarà amb un total de 520.000 llums LED, molt eficients energèticament, repartits entre 65 arcs i 4.245 garlandes, entre altres elements d’il·luminació. Els dissenys es centraran en elements típics de les festes com figures de flamenc, ballarins, flors i motius vibrants i decoratius.
Amb més de 75 anys d’experiència, el Grup Ximenez és l’empresa líder en il·luminació decorativa a Espanya i una referència mundial, il·luminant les festes més destacades i característiques d’arreu del país, així com les celebracions de Nadal en més de cinquanta països de tot el món. L’empresa de Puente Genil il·luminarà al voltant d’un centenar de fires i festes populars arreu d’Espanya fins a l’octubre, quan es duen a terme els darrers esdeveniments del calendari festiu. Un dels esdeveniments més destacats en el calendari d’instal·lacions de l’empresa és la Fira de Puente Genil, el poble on va néixer i continua portant a terme les seves activitats.

La inauguració de la Fira del 2023 tindrà lloc el 14 d’agost amb l’enllumenat de l’entrada i tota la il·luminació decorativa en el recinte ferial instal·lada per Ximenez, que brillarà fins al 19 d’agost.

The inauguration of the 2023 Fair will take place on August 14th with the lighting of the entrance and all the decorative lighting in the fairground installed by Ximenez, which will shine until August 19th.