Notícies

Actualitat

Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

13 agost 2023

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa un major estalvi energètic i una reducció significativa del consum elèctric de l’enllumenat de la fira de Màlaga. Amb una amplada de 40 metres i una altura de 16 metres, la rèplica del Palau de l’Aduana servirà un altre cop com a punt de trobada per als habitants de Màlaga i els visitants que vinguin al recinte ferial de Cortijo de Torres en els pròxims dies.

A més, aquest any la fira nocturna també inclourà nous motius il·luminats al Bulevar i al carrer Peñista Rafael Fuentes, dissenyats per a l’ocasió amb colors vibrants i elements característics de la festa de Màlaga.
La Fira de Dia també tindrà una incorporació important, ja que el Carrer Larios comptarà amb una nova entrada, dissenyada i fabricada exclusivament per al Grup Ximenez. Aquesta estructura, amb una amplada de 12,82 metres i una altura de 16,10 metres, representa un home i una dona grans ballant verdiales, una dansa tradicional de la regió, amb una estètica colorida i única. Més de 60.000 llanternes acompanyaran aquesta gran entrada, repartides per tot el recinte ferial nocturn, el centre de la ciutat i el Carrer Larios.

El Grup Ximenez, amb més de 75 anys d’experiència, és l’empresa líder en il·luminació decorativa per al sector, responsable d’il·luminar les festes més destacades i característiques de tot el país, així com les celebracions de Nadal en més de cinquanta països de tot el món. Des de març, l’empresa de Puente Genil ha estat il·luminant nombroses fires al sud d’Espanya, arribant a un total de 100 festivals il·luminats per l’empresa a l’octubre, a mesura que es duen a terme els últims esdeveniments del calendari festiu.

Per al Grup Ximenez, la Fira de Màlaga és un dels esdeveniments més significatius del seu calendari d’instal·lacions, degut a la seva grandària, importància nacional i internacional, i el gran nombre de persones que es reuneixen cada any a la ciutat andalusa per gaudir d’aquesta fira d’estiu, que culminarà el 19 d’agost després d’una setmana de celebració.

For Ximenez Group, the Malaga Fair is one of the most significant events on its installation calendar due to its size, national and international importance, and the large number of people who gather in the Andalusian city every year to enjoy this summer fair, which will culminate on August 19th after a week of celebration.