Comunicació

Comunicació a proveïdors

Iluminaciones Ximenez, S.A.U. ha apostat des de l’inici de la seva activitat per la qualitat dels productes i serveis que ofereix, per la protecció del medi ambient i per la protecció de la seguretat i salut laboral del seu personal, dels seus visitants i dels empleats d’empreses concurrents.

En aquest sentit, XIMENEZ manté un sistema de gestió l’abast del qual és:
El disseny i producció de motius lluminosos. La instal·lació, vigilància i desinstal·lació d’enllumenats artístics provisionals.
I els certificats atorgats per AENOR dels quals són els següents:

2002/0820/ER/01 según UNE-EN ISO 9001:2015

2002/0820/GA/01 según UNE-EN ISO 14001:2015

2002/0820/SST/01 según UNE-EN ISO 45001:2018

La informació de la nostra gestió es troba publicada en panells informatius a les nostres instal·lacions i també disponibles sota demanda:

Política del sistema de gestió

Seguiment de l’acompliment (compliment de requisits de qualitat de productes o serveis) de col·laboradors i proveïdors

Acompliment ambiental de la nostra organització

Aspectes ambientals i impactes associats, de les nostres activitats, productes i serveis, des d’una perspectiva de cicle de vida, considerant tant els que podem controlar com aquells en els que puguem influir.

Amb la finalitat de donar compliment al sistema integrat de gestió, es comunica que en l’avaluació dels nostres proveïdors es tindran en compte aspectes relacionats amb la qualitat dels productes subministrats conforme a la legislació vigent i el compliment de terminis, així com el seu compromís de gestió ambiental, i la seguretat i salut dels seus treballadors.

Així mateix, ILUMINACIONES XIMENEZ S.A. té a disposició de les parts interessades que ho sol·licitin informació sobre els aspectes indicats.

Notícies

Segueix l'actualitat de Ximenez Iluminación

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 16 octubre 2023
Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa […]

Continuar llegint 13 agost 2023
Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de […]

Continuar llegint 7 agost 2023
Llegir totes les notícies