Il·luminació per a fires

Llum, alegria i tradició

Les fires són una festa molt especial en moltes ciutats i municipis del sud, a més d’un gran atractiu turístic. Cadascuna té un caràcter diferent que les fa encara més especials, i la il·luminació forma part d’aquesta personalitat.

Des de Ximenez Iluminación, volem oferir a cada ciutat la llum i el color que mereix per al seu enllumenat de fira, gràcies als nostres treballs d’il·luminació a mida. Conèixer la cultura i la idiosincràsia de cada ciutat és molt important per a nosaltres per poder oferir una il·luminació original i conforme a la imatge de la festa. Som defensors de la tradició.

ILUMINACIÓN PARA FERIAS

Tota una vida il-luminant
la nostra terra

Il·luminem centenars de fires a tot el país, entre elles algunes de les més antigues i úniques. A través dels nostres projectes d’il·luminació de fires, creem i enllumenem portades i recintes ferials amb dissenys personalitzats per a cada ciutat, molts inspirats en la commemoració de fets històrics o en senyes d’identitat de cada regió.

Iluminacion para ferias

FIRA DE MÀLAGA

Una de les fires més multitudinàries d’Andalusia. Es desenvolupa en el mes d’agost i tenim la gran sort de ser els encarregats de la il·luminació i decoració de la seva Fira de Dia i també de Nit.

FIRA DE JEREZ

Coneguda mundialment com la Feria del Caballo, és una de les fires que fa més anys que confia en Ximenez Iluminación per al seu enllumenat. Una il·luminació que té una vinculació molt especial amb la ciutat com la seva senya d’identitat.

Iluminacion para ferias
Iluminacion para ferias

FIRA DE CÓRDOBA

Celebrada el maig, la Feria de Nuestra Señora de la Salud compta amb la portada més gran d’Espanya, dissenyada, fabricada i muntada per Ximenez Iluminación, que representa un dels patrimonis més importants de la ciutat califal, la seva Mesquita-Catedral.

FIRA DE HUELVA

Les Fiestas Colombinas de Huelva és una de les fires que més sentit històric posseeixen. Cada any ret homenatge a una fita relacionada amb el descobriment d’Amèrica per Cristòfol Colón i, juntament amb la celebració, el seu enllumenat.

Iluminacion para ferias

Notícies

Segueix l'actualitat de Ximenez Iluminación

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 16 octubre 2023
Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa […]

Continuar llegint 13 agost 2023
Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de […]

Continuar llegint 7 agost 2023
Llegir totes les notícies