NOTÍCIES

Actualitat

Uncategorized @ca

Ximenez Group i Ecosol signen un conveni de col·laboració per a la inserció de persones en risc d’exclusió.

29 novembre 2023

Moment de l'entrega del distintiu 'Empreses amb cor' a Ximenez Group.

Ximenez Group i Ecosol, un centre d’Ocupació pertanyent a Càritas Girona, han signat un conveni de col·laboració per a la inserció laboral de persones en risc d’exclusió. Gràcies a aquest acord, es contribueix a la integració i formació de persones en situacions vulnerables mitjançant la seva professionalització i l’accés a un lloc de treball. D’aquesta manera, Ximenez Catalunya i l’empresa mare Ximenez Group es converteixen en una “empresa amb cor”, una distinció que atorga Càritas Catalunya a totes aquelles entitats i organitzacions que contribueixen activament amb la societat a través dels seus programes de col·locació.

El programa “Empreses amb Cor”

Segons Càritas, “Empreses amb cor” és “una aposta, un repte, una esperança, un projecte innovador de col·laboració amb empreses amb l’objectiu d’implicar els agents econòmics en el desenvolupament del benestar social i sensibilitzar-los cap a les activitats que Càritas desenvolupa”. Des de “Empreses amb Cor”, “volem apropar aquestes dues voluntats amb un objectiu comú: ajudar aquelles persones que més ho necessiten”. I ara, Ximenez Group i la seva delegació a Catalunya passen a formar part d’aquest programa.

Ofrent un futur a través de l’ocupació

El conveni signat entre Ecosol i Ximenez Group s’emmarca dins de la línia seguida per l’empresa i el seu departament de Recursos Humans en els últims anys per potenciar la inclusió de persones en risc d’exclusió social, amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball estable i una perspectiva de futur a aquestes persones amb necessitats especials i en situació de vulnerabilitat. Aquestes contractacions, igualment, formen part de les accions que Ximenez desenvolupa com a part de la contribució activa i voluntària de la millora social, econòmica i dels drets humans.