Il·luminació a Catalunya

Empresa de llums a Catalunya

Amb més de 75 anys d’història, Ximenez Iluminación és l’empresa líder del sector de la il·luminació decorativa i artístic a escala nacional amb presència a tots els punts del territori espanyol.

Té una delegació a Catalunya hi és l’empresa d’il·luminació amb més transcendència i representativitat. Importants projectes d’il·luminació nadalenca de la comunitat catalana porten el segell de Ximenez, com el Passeig de Gràcia de Barcelona, que cada any brilla de manera única per Nadal; el Port de Barcelona o els llums de Nadal de Girona.

Amb gran capacitat logística i un ampli stock de productes i serveis, Ximenez Iluminación presta un servei integra per a ciutats, esdeveniments i empreses de tota la regió. Des de grans capitals, fins a petites poblacions del nord d’Espanya, troben en la nostra delegació de Catalunya l’empresa de lloguer i instal·lació dels llums que necessiten per a la seva decoració i que ofereix un servei personalitzat durant tots els dies de l’any.

Iluminación en Cataluña

Il·luminació a
Catalunya

Famosa pels llums de Nadal de Barcelona, cada any, Ximenez Iluminación estrena projectes únics dissenyats en exclusiva per a la ciutat comtal, com el famós cel de papallones que va decorar el Passeig de Gràcia o les estrelles de la Mare de Déu, dissenyat a imatge i semblança de l’estrella que corona la Sagrada Família i que va il·luminar aquesta emblemàtica avinguda el Nadal de 2022.
A més, Ximenez Iluminación és l’encarregada de la il·luminació i decoració de la fira de Nadal de Port Vell, també a la capital catalana. Un dels principals atractius turístics de Barcelona durant el període nadalenc. L’any 2022, la il·luminació nadalenca va ser una peça clau del projecte del nou model de Nadal que volia convertir a Barcelona en referent global de les celebracions nadalenques.
Per això, i de la mà de Ximenez Iluminación i en col·laboració amb l’estudi de disseny d’Antoni Arola, es crearen nous conceptes de llums de Nadal per a Plaça de Catalunya, la Gran Via de les Corts Catalanes i carrer Aragó, que van aconseguir mostrar Barcelona com a ciutat de referència del disseny i la innovació.

Projectes d’il·luminació a Catalunya

Ximenez Iluminación, gràcies a la seva delegació de Catalunya, ofereix els serveis i productes que el client necessita. Sense importar la magnitud dels projectes, l’atenció de Ximenez se centra en les necessitats del client per a la il·luminació dels carrers de la seva ciutat, localitat o negoci.

Des de petits motius fins a grans figures transitables, Ximenez Iluminación compta amb una àmplia varietat de motius i estructures que s’ajusten a cada necessitat, apostant igualment pel respecte a la cultura i tradició de cada zona.

Notícies

Segueix l'actualitat de Ximenez Iluminación

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 16 octubre 2023
Uncategorized @ca

Màlaga inicia la seva fira amb l’estrena de l’Entrada de Larios i la cerimònia d’enllumenat

La Fira de Màlaga va començar la nit del 12 d’agost amb l’enllumenat de més de dos milions de llums LED, distribuïts per tot el recinte ferial i l’entrada principal. Una de les principals novetats d’enguany és la substitució completa de l’enllumenat de l’entrada principal de la fira amb tecnologia LED, la qual cosa suposa […]

Continuar llegint 13 agost 2023
Uncategorized @ca

Puente Genil recupera una entrada històrica per il·luminar la seva fira del 2023

La Fira de Puente Genil tornarà a capturar l’essència del passat aquest any gràcies a la instal·lació d’una entrada històrica per donar la benvinguda i il·luminar la seva edició del 2023. L’entrada, de l’estil clàssic amb un toc tradicional, mesura 22,65 metres d’amplada i 17,32 metres d’altura i brillarà amb 100.000 llums LED. Consta de […]

Continuar llegint 7 agost 2023
Llegir totes les notícies